Kur yra kulebiakos kampai ir kodėl jų turi būti būtent keturi?
Kas yra „borščiok“ ir kokią įtaką jis padarė mums gerai žinomam barščių receptui, bet ne jų pavadinimui?
Kas sieja Lietuvą su sultinio kubelių išradimu?
Kaip panaudoti riestainius ir vyną, kad pagamintum vieną populiariausių XIX a. patiekalų?
Visa tai jus sužinosite per „Pietus bajorų dvare“, į kuriuos gruodžio 11 d. 13.30 val. jus kviečia Literatūrinis A. Puškino muziejus. Daugybę kulinarinių paslapčių jums atskleis ir ekskursą į praeitį praves Natalija Andrejeva. Čia jus ne tik sužinosite daug naujų ir įdomių faktų apie XIX a. kulinariją, bet ir patys tapsite tikrųjų pietų bajorų dvare svečiais, pasivaišinę pagal senuosius receptus pagamintais patiekalais.
Renginio bilietas suaugusiems – 3,00 €
Vietų skaičius ribotas.
Būtina registracija: renginiai@puskinas.lt
REGISTRACIJA UŽDARYTA